Upravljanje uporabnikov

Uravnotežite preglednost, skladnost in varnost

Skrbniki, ki so običajno del kadrovske službe, lahko v nekaj preprostih korakih ustvarijo račune in dodajo nove uporabnike. Uporabniško vlogo lahko nastavijo kot skrbnika ali običajnega uporabnika. Vsakemu uporabniku je po potrebi mogoče dodeliti tudi dodatne vloge in pravice dostopa. Pravice dostopa zagotavljajo varnost podatkov, saj lahko določite, kdo lahko posamezne informacije pregleduje ali ureja. Nekatere vloge in pravice sistem samodejno dodeli, ko je zaposleni razporejen na določeno pozicijo, vendar jih lahko prilagodite svojim poslovnim procesom. Tako lahko FledgeWorks postane osrednje mesto za sodelovanje zaposlenih v različnih kadrovskih procesih.

Nastavitve uporabniškega računa

Prilagoditev željam vsakega zaposlenega

Vsak zaposleni lahko uporabniške nastavitve prilagodi svojim željam, na primer jezik, obliko zapisa datuma in časa, obvestila, integracije s koledarjem ter nastavitev in ponastavitev gesla.

Pregled uporabnikov

Ob vrnitvi zaposlenega preprosto ponovno aktivirajte račun

Skrbniki imajo pregled nad aktivnimi in neaktivnimi uporabniki. Neaktivni uporabniki so nekdanji zaposleni. Če se zaposleni vrne v podjetje, lahko njegov uporabniški račun preprosto ponovno aktivirate skupaj z vsemi povezanimi podatki.

Nastavitev enotne prijave

Ne želite še enega gesla?

Nastavitev enotne prijave uporabnikom omogoča varno prijavo v FledgeWorks z obstoječimi prijavnimi podatki podjetja.

Dnevniki dostopa

Vedno veste, kdo je kaj naredil v sistemu

Spremljate lahko prijave in odjave uporabnikov glede na uporabnika, IP-naslov, modul, razdelek in čas.

Množični uvoz

Hiter uvoz uporabnikov

Več uporabnikov lahko hkrati uvozite s pomočjo FledgeWorks predlog v formatu Excel ali CSV.

E-poštna obvestila podjetja

Ne spreglejte pomembnih aktivnosti

Dodate lahko e-poštne naslove služb ali oddelkov, ki jih želite obvestiti, ko je ustvarjen nov uporabnik ali ko je uporabniški račun onemogočen.

Nastavitve uporabniškega računa

Prilagoditev željam vsakega zaposlenega

Vsak zaposleni lahko uporabniške nastavitve prilagodi svojim željam, na primer jezik, obliko zapisa datuma in časa, obvestila, integracije s koledarjem ter nastavitev in ponastavitev gesla.

Pregled uporabnikov

Ob vrnitvi zaposlenega preprosto ponovno aktivirajte račun

Skrbniki imajo pregled nad aktivnimi in neaktivnimi uporabniki. Neaktivni uporabniki so nekdanji zaposleni. Če se zaposleni vrne v podjetje, lahko njegov uporabniški račun preprosto ponovno aktivirate skupaj z vsemi povezanimi podatki.

Nastavitev enotne prijave

Ne želite še enega gesla?

Nastavitev enotne prijave uporabnikom omogoča varno prijavo v FledgeWorks z obstoječimi prijavnimi podatki podjetja.

Dnevniki dostopa

Vedno veste, kdo je kaj naredil v sistemu

Spremljate lahko prijave in odjave uporabnikov glede na uporabnika, IP-naslov, modul, razdelek in čas.

Množični uvoz

Hiter uvoz uporabnikov

Več uporabnikov lahko hkrati uvozite s pomočjo FledgeWorks predlog v formatu Excel ali CSV.

E-poštna obvestila podjetja

Ne spreglejte pomembnih aktivnosti

Dodate lahko e-poštne naslove služb ali oddelkov, ki jih želite obvestiti, ko je ustvarjen nov uporabnik ali ko je uporabniški račun onemogočen.