73% од времето или 6 часа дневно, одделот за човечки ресурси поминува на монотони административни задачи!

FledgeWorks ги забрзува и поедноставува рутинските HR процедури, заштедувајќи ви време за поважните активности и обезбедувајќи ви поефикасен процес за менаџирање на талентите.

Започнете го Вашето патување кон ефикасен HR менаџмент со нас денес.

Проверете што може FledgeWorks да направи за вас.

HRM sistem FledgeWorks